AI Insights podkāsts: mācības par mākslīgo intelektu no visas pasaules

HPC centrs piedāvā noklausīties projekta CoE RAISE podkāstu ar mūsu eksperti Ievu Timroti.

RTU HPC Centram CoE RAISE projektā ir izdevies radīt unikālu produktu – mācību katalogu, kurā vienviet atrast dažāda veida mācību materiālus. Video ir arī praktiska pamācība, kā sākt izmantot online mācību katalogu.

Atgādinām, ka CoE RAISE ir izcilības centrs, kur tiek izstrādāti uz HPC balstīti mākslīgā intelekta risinājumi, kas spēs darboties uz dažādas jaudas un konfigurācijas skaitļošanas sistēmām. Rīgas Tehniskās universitātes HPC centrs kā viens no CoE RAISE partneriem ir izstrādājis katalogu, kur apkopota informācija par dažādu mācību kursu un materiālu pieejamību mākslīgā intelekta jomā no mācību nodrošinātājiem visā pasaulē. Katalogs ietver iespēju meklēt interesējošās mācības gan pēc atslēgas vārda, gan pēc tēmas, jomas, līmeņa, valodas un mācību formāta, piemēram, klātienes, online, attālināti vai pašmācības ceļā. Vairāk informācijas: raise.learning.lv.

Projekta ietvaros tiek piedāvātas arī mācības, kuru ieraksti pieejami CoE RAISE YouTube kanālā. Tur iespējams noskatīties arī CoE RAISE podkāsta, kas veltīts sarunām brīvā gaisotnē par mākslīgā intelekta tematiku, AI Insights ierakstus.