MATLAB ievadkurss (2. daļa) sāksies 11. martā

RTU HPC centrs sadarbībā ar HPC kompetences centru Latvijā EuroCC 2 projekta ietvaros rīko četru nedēļu mācības “MATLAB ievadkurss (2.daļa)”. Mācības notiks pirmdienu vakaros, attālināti.

Jau no 11. marta būs iespēja apgūt “Ievadkurss MATLAB” (2. daļa). Šoreiz kursa tēmas tiks apskatītas īsākā laika posmā – 4 nodarbībās (pirmdienās) 16:15-20:15 (11.03., 18.03., 25.03., 08.04.).

Šis kurss ir kā turpinājums “Ievadkurss MATLAB” (1.daļai), kurā turpināsim izzināt MATLAB caur tādām tēmām, kā MATLAB funkcijas grafiku izveidei, optimizācijas jautājumi un funkcijas ar iebūvētām High-Performance Computing (HPC) rēķināšanas iespējām, lineārās algebras funkciju apskats, elementārās matemātikas funkcijas ar iebūvētām HPC rēķināšanas iespējām, diferenciālo vienādojumu risināšana un App Building. Plānots, ka šī kursa laikā varēsiet arī praktiski darboties uz HPC, izpildot vienkāršus uzdevumus.

Kurss notiks attālināti četrus pirmdienu vakarus. Lai iegūtu sertifikātu, jābūt ieskaitītiem pārbaudes darbiem un apmeklējumam jābūt vismaz 75%.

Lai piedalītos, iepriekš jāreģistrējas. Dalības maksu segs “SuperS” EuroCC 2 projekta ietvaros.

Kurss notiek sadarbībā ar RTU HPC centru.